Zoeken

Yamaha geeft korting op MotoX Travel reizen

19 april 2012
Dat Yamaha met de Ténéré familie een aantal allroads in huis heeft die bij uitstek geschikt zijn om lange reizen mee te maken, daar is men bij de Nederlandse Yamaha importeur zó van overtuigd dat een samenwerking is aangegaan met MotoX, een reisorganisatie die avontuurlijke motorreizen organiseert.

Yamaha_XT660Z_Tenere_2012

MotoX organiseert motorreizen naar Zuid-Afrika en IJsland voor motorrijders van alle niveaus, de organisatie heeft daarbij als doel het verbeteren van de rijvaardigheid en het verdiepen van de motortechnische kennis en het onwikkelen van navigatie skills. Motorrijders die in 2012 t/m 1 juni een nieuwe motor uit Yamaha's Ténéré familie hebben aangeschaft krijgen € 250 korting op een MotoX Travel motorreis naar keuze.

Deze actie is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie, met een kentekenregistratie tussen 1 januari 2012 en 1 juni 2012. De volgende Ténéré-modellen komen hiervoor in aanmerking: de XT660Z Ténéré, de XT660Z Ténéré ABS, de XT660Z Ténéré Urban Explorer ABS, de XT660Z Ténéré Explorer ABS, de XT1200Z Super Ténéré ABS, de XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser ABS of de XT1200Z Super Ténéré Explorer ABS. Door het overleggen van een kopie aankoopfactuur en een kopie van de daarbij behorende kentekenregistratie, krijgt u € 250 korting op een MotoX Travel motorreis naar keuze.

Aanmelden kan via de Yamaha dealer of de website www.motox-travel.com