Zoeken

Yamaha doet WR450F in de verhuur voor offroad events

5 maart 2013
Altijd al een offroad of enduro willen rijden, maar niet in het bezit van zo'n fiets? In samenwerking met Yamaha Motor Nederland, BikeXperience en MotoX, kan tegen een vergoeding van € 175,- per dag een 2013 Yamaha WR450F worden gehuurd tijdens één van de vele off-road evenementen die dit voorjaar in Nederland zullen worden georganiseerd.

Yamaha 2013_WR450F

Onder de vakkundige begeleiding van voormalig Dakar-rijder Bryan Zuidinga en Floris Kymmell van de Yamaha off-road specialist BikeXperience, kan worden deelgenomen aan één van de georganiseerde voorjaarsritten. Je dient uiteraard wel in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs en een daglicentie voor deelname aan het desbetreffende off-road evenement.

Voorafgaande aan het gekozen off-road evenement, krijg je uitvoerig uitleg over het parcours, de motorfiets en allerlei handige tips. Per evenement zijn er acht 2013 Yamaha WR450F’s beschikbaar, dus je zult er snel bij moeten wezen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .