Zoeken

West Coast Motors wint Bar & Shield Award 2013

12 februari 2014
Authorized Harley-Davidson dealer West Coast Motors in Alkmaar heeft de prestigieuze Bar & Shield Award 2013 gewonnen. Harley-Davidson reikt deze prijs elk jaar uit aan de dealer die op meerdere meetpunten het hoogst scoort.

Westcoast Motors_Alkmaar

De Alkmaarse vestiging is een van de oudste Harley-Davidson dealers in Nederland en levert al jaren service van hoge kwaliteit. Eind 2012 verhuisde West Coast Motors naar een geheel nieuw pand ̶ een investering die zijn vruchten heeft afgeworpen. De Bar & Shield Award is felbegeerd in het professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson dealers.

De toekenning van de award is gebaseerd op een evaluatie van 41 meetpunten. Naast de verkoopcijfers wordt er ook kritisch gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan, de klantactiviteiten en uiteraard de ervaringen van de klanten. Vooral de klanttevredenheid is een zwaarwegende factor. De klant bepaalt dan ook wie de uiteindelijke winnaar is.

Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar:
We werken al jaren aan onze naamsbekendheid en een uitstekende service voor onze klanten. Na de verhuizing naar het nieuwe pand hadden we de mogelijkheid mee te dingen naar de Bar & Shield Award. Dat we die nu gewonnen hebben, onderstreept dat we al die tijd op de goede weg zaten. Onze klanten waren al tevreden en het is ontzettend fijn die bevestiging nu ook van Harley-Davidson zelf te krijgen.

Volgens Francis Nijman, District Sales Manager van Harley-Davidson Benelux, was het dit jaar een spannende race.

Francis Nijman:
Het is duidelijk te zien dat het algehele kwaliteitsniveau van de Nederlandse dealers steeds verder stijgt. De Harley-Davidson-vestigingen scoren stuk voor stuk hoog. We reiken deze prijs met veel trots uit aan de jongste Harley dealer van Nederland, die zich twee jaar na de overname van zijn vaders succesvolle bedrijf de beste dealer van Nederland mag noemen.