Zoeken

Vrienden van het TT-Circuit, gratis maar niet voor niets

5 januari 2011

Fans van het TT circuit in Assen kunnen sinds kort gratis één van de mooiste plekken van Nederland een warm hart toedragen. Dankzij sponsoring is het mogelijk te worden om de Stichting Vrienden van het TT-Circuit kostenloos te ondersteunen.

vrienden_van_tt.jpg

De Stichting Vrienden van het TT-Circuit behartigt de belangen van de gebruikers en de vrienden van het TT Circuit, vooral op het gebied van gebruiksmogelijkheden voor motor- en autosport. Tot eind 2010 konden alleen donateurs tegen een geringe betaling lid worden, maar dankzij de steun van enkele sponsoren is dit nu ook zonder betaling mogelijk.

Via de website van de Stichting kan een ieder nu officieel 'Vriend van het TT-Circuit worden, en daarmee de functie van de Stichting, als platform en spreekbuis voor diegenen die het TT Circuit een warm hart toedragen, versterken. Inmiddels is de Stichting dé spreekbuis geworden voor alle liefhebbers van gemotoriseerde sporten die op het TT-Circuit plaatsvinden.

Door de geluidsproductie van deze sporten leek het alsof de berichtgeving over het historische circuit altijd negatief was, waarop de Stichting besloot hier namens vele liefhebbers letterlijk tegengas te gaan geven. Namen als Jorgen van den Goorbergh, Wil Hartog, Robert Doornbos, Rintje Ritsma, Evert ten Napel, Sebastiaan Labrie, Wim van den Camp en Jasper Iwema zijn inmiddels ambassadeur van de Stichting geworden.

Door het groeien van het aantal Vrienden kan de Stichting nog meer gewicht in de schaal leggen tijdens haar overleg met overheid, het TT-circuit zelf, omwonenden, belanghebbenden, tegenstanders, gebruikers en milieuorganisaties. De Stichting wordt hierbij door al deze partijen gezien als vertegenwoordiger van gebruikers en vrienden van het TT Circuit op het gebied van gebruiksmogelijkheden voor motor- en autosport.

Vriend worden? vriendenTT.nl