Zoeken

Voordeelhelmen opent tweede shop in Zwaagdijk

9 maart 2020
Motorkledingshops groeien als paddenstoelen uit de grond. Zo ook Voordeelhelmen.nl, dat afgelopen week een tweede shop in Zwaagdijk heeft geopend.

Online mag het afgelopen decennium voor leegloop van winkelstraten hebben gezorgd, maar in de motorwereld lijkt juist het omgekeerde het geval en wordt door de ene na de andere webshop een of meerdere fysieke shops in gebruik genomen. Omdat het wel zo lekker is om je nieuwe motor outfit eerst te passen. 

Zo dus ook Voordeelhelmen.nl, dat om die reden in 2017 haar eerste winkel in Amsterdam opende. Dat loopt inmiddels zo goed dat in Zwaagdijk een tweede filiaal is geopend. Ditmaal echter niet als zelfstandige winkel, de shop in Zwaagdijk is inpandig bij KTM, Kawasaki en Suzuki dealer NIWA Motoren ondergebracht.

Een kledingshop als fysiek verkooppunt onderbrengen bij een motordealer, waarvan NIWA nu de eerste is in het geval van Voordeelhelmen.nl, is een win-win voor beide partijen. Wie op zoek is naar een nieuwe motor kan meteen even bijpassende kleding kan shoppen en wie eigenlijk kwam voor een nieuwe helm gaat met hetzelfde gemak ineens met een nieuwe motor naar huis.

Zoals het al mogelijk was om online een pasafspraak te maken voor de shop in Amsterdam kan dat nu dus ook in Zwaagdijk. Dat geldt ook voor de Shoei Personal Fitting. Laat je trouwens niet door de naam Voordeelhelmen in de luren leggen, de winkel in Zwaagdijk biedt een totaalaanbod aan helmen, motorjacks en broeken, laarzen, handschoenen, bagage en accessoires.