Zoeken

Voorbereiding Ride-Out in volle gang

28 april 2010

We hebben nog ruim vier maanden te gaan tot de 2010 Ride Out, maar de voorbereidingen op hét circuitevenement van 2010 draaien al op volle toeren. De derde editie belooft dan ook een knalsucces te worden.

  • De dag: Maandag 9 augustus
  • De plaats: Mettet (Belgie)
  • De gebeurtenis: Motorfreaks Ride-Out

Circuit_Mettet.jpg

Mocht je het nog niet hebben meegekregen, na enkele jaren van afwezigheid is ie weer terug, de Motorfreaks Ride-Out. De Motorfreaks Ride-Out, die wordt georganiseerd in samenwerking met Ferry van Rijn's Racecracks, is circuitrijden op een ontspannen, haast familiaire wijze. Knallen op 't circuit (maar liefst 5 sessies van 25 minuten), volop vertier in de paddock én een uitgesproken kans een praatje te maken met onze redactieleden.

We hadden voor de Ride-Out geen betere locatie kunnen kiezen dan het fonkelnieuwe Belgische circuit van Mettet, dat nu al door velen de revelatie van 2010 wordt genoemd. Niet in de laatste plaats dankzij de waanzinnige chicane met ruim 4 meter verval, die het dichtst bij de échte Corkscrew van het Amerikaanse circuit Laguna Seca in de buurt moet komen.

De Motorfreaks Ride-Out vindt plaats op maandag 9 augustus op het Belgische circuit van Mettet. Inschrijven gaat via de site van Racecracks, meer informatie over het evenement is hier te lezen.