Zoeken

VIP-kaarten voor de Dutch TT: tot 24:00 vannacht de tijd

23 juni 2014
Voor de 84e editie van de TT van Assen hebben wij in samenwerking met Furygan wel een héél erg vette prijs weg te geven: paddockkaarten van niemand minder dan Moto2 coureur Esteve 'Tito' Rabat, die in het Moto2 wereldkampioenschap aan de leiding gaat. Je hebt nog tot 24:00 vannacht de tijd om kans te maken op die vette prijs.

Prijsvraag Furygan_TT

Het heeft aardig wat bloed, zweet en tranen gekost, maar voor de 84e editie van de Dutch TT hebben we een behoorlijke vette prijs te vergeven. In samenwerking met Furygan Nederland zijn we er namelijk in geslaagd om twee zeer exclusieve Hospitality kaarten van Moto2 coryfee Tito Rabat weg te geven.

De Hospitality kaarten zijn het gehele weekend van donderdag 26 t/m zaterdag 28 juni geldig, zodat je het evenement van begin tot eind kan meemaken. Daarnaast zal op een van de dagen ook een meet & greet met Moto2 coureur Tito Rabat plaatsvinden. De door Furygan gesponsorde rijder beleeft een uitstekend seizoen en gaat aan kop in het Moto2 klassement.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze zeer exclusieve kaarten is hier motiveren waarom jij de gelukkige winnaar zou moeten zijn. Simpel, toch?