Zoeken

Tweede Paasdag Paasshow bij Motoport Goes

27 maart 2013
Op tweede Paasdag organiseert Motoport Goes een van de oudste Paasshows van Nederland. Tijdens de Motoport Goes Paasshow, die jaarlijks tussen de 1.500 en 3.000 mensen trekt, is ook dit jaar weer van alles in de Zeeuwse motorzaak te beleven.

Motoport Goes

Motorrijders uit de regio Zeeland hebben ook dit jaar weer een legitiem excuus om tweede paasdag niet naar schoonmoeder of de meubelboulevard te gaan. Van 11:00 tot 16:00 uur is staat Motoport Goes weer bol van activiteiten tijdens de jaarlijkse Paasshow. Zo komt trialkampioen Alex van de Broek uitgebreid laten zien wat je zoal met een Trialmotor kunt doen, kunnen Harley rijders met leden van de H.O.G. Delta-Chapter gezellig bijpraten en staat de Shoei Service Truck paraat om reparaties en onderhoud aan je Shoei helm uit te voeren.

Bovendien is ook de Stichting Pocket Bike Promotion aanwezig om tekst en uitleg over pocketbikes te geven, zal CBG aanhangwagens kun nieuwste speciaal voor motoren ontwikkelde aanhangwagen demonstreren en wordt in de uitgebreide kledingshop 10% korting op kleding en accessoires gegeven.

Als primeur voor Europa heeft Motoport Goes de Yamaha XV1900CFD Wildstar en Hayley-Davidson FXSB Breakout naar Goes gehaald. Bij het achterlaten van je adresgegevens maak je kans op een set Bridgestone banden, en ook wordt de winnaar van de Facebook actie bekend gemaakt. Voor de kids is er een springkussen aanwezig, en uiteraard is ook voor een hapje en een drankje gezorgd.

Waar:
Motoport Goes
Nobelweg 4
4462 GK Goes