Zoeken

Triumph verlaagt prijzen vervangingsonderdelen

1 oktober 2013
Triumph heeft haar prijzen van originele vervangingsonderdelen aanzienlijk verlaagd. Door de bank genomen spreekt Triumph over een prijsverlaging van 15%, met uitschieters tot wel 50%, waardoor je op onderhoud flink wat geld moet kunnen besparen.

Triumph Bonneville

Triumph vervangingsonderdelen zijn volgens de Britten niet alleen goed voor de portemonnee, maar moeten ze dankzij uitvoerig testen optimale prestaties en betrouwbaarheid bieden voor elke Triumph. Lang wachten op onderdelen is er niet bij, bestellingen uit de standaardvoorraad zullen volgens Triumph binnen 48 uur worden uitgeleverd.

Om alle Triumph rijders te overtuigen van de voordelen van Triumph vervangingsonderdelen, nodigt de Triumph dealer ze uit voor een wintercheck die tot het einde van dit jaar geheel gratis is. Bovendien ontvangt iedereen die de wintercheck laat uitvoeren een heerlijk kopje koffie, waarbij je de officiële Triumph mok gewoon mee naar huis mag nemen. Met deze check wordt elke Triumph gecontroleerd op 17 vitale punten, waarmee een veilige en juiste rit in de winter (of alvast: in het voorjaar) gegarandeerd zijn.