Zoeken

Triumph Street Triple (R) actie: €1700 aan accessoires

21 augustus 2012
Bij Triumph hebben ze flink uitgepakt. Bij aanschaf van een Street Triple of Street Triple R wordt namelijk een accessoirepakket ter waarde van € 1.700 weggegeven. Gratis. Als dát geen reden is de kleine streetfighter aan te schaffen... Eén helaas: de actie is niet eindloos maar loopt alleen zolang de voorraad strekt.

Triumph_ST675R
Zonder accessoirepakket vonden wij 'm vorig jaar al vet genoeg

Dat Triumph met de Street Triple ( R ) een bijzonder vette fiets in huis heeft, daar waren we het afgelopen jaar tijdens ons vergelijk met de Ducati Monster 796 nog achtergekomen. Mocht dat nog geen reden zijn om de fiets te kopen, heeft Triumph het nu wel heel erg moeilijk gemaakt de verleiding te weerstaan om deze kleine streetfighter aan te schaffen.

Het gratis accessoirepakket, dat bij aanschaf van een Street Triple of Street Triple R wordt weggeven, bestaat uit een bellypan, flyscreen, in kleur gespoten radiatorkappen en Arrow slipon uitlaatdempers. Uiteraard is montage van al dit fraais bij het pakket inbegrepen.

De actie loopt zolang de voorraad strekt en is niet van toepassing op ex-demomotoren modellen 2013. Vanwege het succes van de actie is het mogelijk dat niet alle accessoires direct leverbaar zullen zijn. Meer info bij de Triumph dealer of op de website van Triumph.