Zoeken

Tommy Sentges met Suzuki in Talent Cup 600

4 maart 2011
Na het terugtrekken van Honda en Kawasaki  en het afhaken van een grote sponsor hing de deelname van Tommy Sentges aan de Talent Cup 600 even aan een zijden draadje, maar gisteren wist het team bekend te maken dat de 20-jarige coureur uit Maassluis alsnog zal deelnemen met een Suzuki GSX-R600.

Tommy_Sentges

Het Sentges Racing Team wilde oorspronkelijk met een Kawasaki ZX-6R gaan deelnemen aan de Talent Cup 600, maar moest op zoek naar alternatieven nadat zowel Honda als Kawasaki besloten zich uit te Talent Cup terug te trekken. Na positieve gesprekken met zowel Yamaha als Suzuki te hebben gevoerd is besloten om het komende seizoen met de GSX-R600 aan de cup te gaan deelnemen. In goed overleg met dealer Wim ter Braake zal de Suzuki geleverd worden door NIWA Motorservice uit Zwaagdijk.

Twee weken eerder kreeg het Sentges Racing Team nog een vervelend bericht: door het wegvallen van een van haar grootste sponsoren ontstond een flink gat in de begroting voor het komend seizoen. Hierdoor was het onzeker of het Sentges Racing Team de begroting nog op tijd rond kon krijgen voor de start van het seizoen. Gelukkig is dit inmiddels gelukt.

Tommy Sentges:
Dankzij de steun van vele enthousiaste mensen om ons heen is het toch gelukt om alles rond te krijgen. Ik ben dan ook dolblij dat ik kan deelnemen aan de Talent Cup 600. Van trainen is door alle problemen helaas nog niet veel gekomen, maar ik hoop in de komende maanden toch een flinke inhaalslag te maken.