Zoeken

Tom Sykes opent nieuw pand Van der Heyden Motors

12 september 2014
Mocht een selfie met Tom Sykes nog op je Bucketlist staan, dan biedt Van der Heyden Motors in Den Bosch je de kans. De naar eigen zeggen oudste motorzaak van Nederland heeft namelijk de WK Superbike wereldkampioen gestrikt om het nieuwe pand op een nieuwe locatie zaterdag 20 september officieel te openen.

Tom Sykes

Als Kawasaki dealer heeft Van der Heyden Motors flink uitgepakt om de opening van het nieuwe showroom luister bij te zetten. Op zaterdag 20 september zal Tom Sykes tussen 12:00 uur en 14:00 uur aanwezig zijn om de officiële opening te verrichten, handtekeningen uit te delen, alle vragen te beantwoorden en Tom kennende zal hij desgevraagd ook voor selfies willen poseren.

In het nieuwe pand van Van der Heyden Motors krijgen de monteurs de beschikking over een ultramoderne en compleet uitgeruste werkplaats, vergelijkbaar met die van een raceteam. Door een grote glazen wand kunnen klanten de voortgang van de werkzaamheden aan hun motor op de voet volgen.

Het nieuwe pand van Van der Heyden Motors is gevestigd aan de Rietveldenweg 39 in Den Bosch. De opening van de nieuwe Dainese Store staat een dag later, op 21 september gepland.