Zoeken

THAT motorreizen klaar voor 2014

26 november 2013
THAT motorreizen is helemaal klaar voor het volgende seizoen en heeft de kalender voor 2014 compleet.

logo

Het reizenprogramma 2014 is vanaf 01-12-2013 online op www.thatmotorreizen.nl of www.thatmotorreizen.be. Daarbij staan ook enkele nieuwe of vernieuwde reizen, zoals daar zijn:

Volledig vernieuwd - FJORD NORWAY

Een 9-daagse rondreis die zich concentreert op, de voor motorrijders mooiste regio van Noorwegen: Fjord Norway. Naast de toeristischen high lights zoals: Geiranger Fjord, Trollstigen en Hardanger Vidda, staan in deze reis zeker ook de toeristisch nog minder ontsloten gebieden centraal. Lees hier meer.

Lapland 5_2

Of nieuw: ANDALUSIË

Voor de motorrijders die in het winterhalfjaar dichtbij huis op zoek zijn naar ultiem stuurgenot, heeft THAT Motortours deze volledig nieuwe 8-daagse tour (met o.a. BMW huurmotoren) ontwikkeld. Andalusië leent zich bij uitstek voor een
motorreis in het Noord-Europese winterseizoen. De milde temperaturen, de meer dan perfecte motorwegen en de overweldigende natuur bepalen de tourdagen. De schilderachtige witte dorpjes - "Pueblos Blancos" - bieden je onderweg de alle gelegenheid  te genieten van regionale keuken en lekkernijen in de tapasbars. Hierover is hier meer te lezen.