Zoeken

Suzuki Verjaardagsweek 15 t/m 23 mei 2010

29 januari 2010

Suzuki beleeft dit jaar drie verjaardagen - te weten 100 jaar Suzuki, 25 jaar GSX-R en 10 jaar Hayabusa - en dit wordt in België uitgebreid gevierd met een feestweek!

15-16 mei 2010: Suzuki Days (Mettet)
Op 15 en 16 mei is het Suzuki-feest op en rond het nieuwe circuit van Mettet. Je kan er in een professionele omkadering van Eybis naar keuze één of twee dagen circuitrijden, deelnemen aan de toerrit of testrijden met het hele Suzuki gamma. Er is bovendien animatie voorzien voor het hele gezin.

Nog enkele details:

  • Mogelijkheid om in te schrijven voor één dag circuitrijden of voor beide (€ 115,- / € 225,-)
  • Instructeurs aanwezig voor begeleiding van debutanten
  • Barbecue op zaterdagavond (inschrijven noodzakelijk – € 20,- incl. twee drankjes)
  • Originele uitlaat voor wie op het circuit rijdt!

Inschrijven voor het circuitrijden kan nu al via www.europeansuzukidays.com.
Het volledige programma vind je binnenkort op www.suzuki2wheels.be.

Suzuki feestweek23 mei 2010: GSX-R World Contest (Hamme-Zogge)
Op 23 mei vindt er opnieuw een Suzuki wereldrecordpoging plaats in Hamme-Zogge. Bedoeling is zoveel mogelijk GSX-R rijders aan de start te krijgen van een mooie rondrit. Hayabusa-rijders zijn natuurlijk van harte welkom maar worden niet opgenomen in de telling. We voorzien eveneens heel wat randanimatie met onder andere een showroom van Hayabusa’s, de Eybis hospitality, een collectie van Suzuki oldtimers, aanwezigheid van Suzuki vedetten, enzovoort.

Alle info over dit evenement is te vinden op www.gsx-r.be. Wie wil deelnemen, kan zich nu al inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .