Zoeken

Suzuki maakt 2011 circuitprijzen bekend

25 november 2010

Nadat eerder Yamaha circuitprijzen voor haar supersport modellen had vrijggegeven heeft nu ook Suzuki prijzen bekend gemaakt voor haar niet-gekentekende supersport modellen.

Suzuki_GSX-R1000_L1.jpg

Dat circuitrijden en racing for fun series als de KNMV Cup steeds grotere vormen aan het aannemen is, is men zich ook bij Suzuki terdege van bewust. Om rijders vooral voor een Suzuki te laten kiezen heeft de importeur een wel heel erg interessant prijzenpakket samengesteld voor haar drie supersport machines.

Zo hoef je voor een 2011 GSX-R600 'slechts' € 8.000 te betalen, terwijl een GSX-R750 € 800 meer moet gaan kosten. Klapper is echter de GSX-R1000, die voor het waanzinnig lage bedrag van € 9.000 over de toonbank gaat. Hoewel bij deze prijzen nog wel B.T.W. en handlingkosten moeten worden opgeteld wordt het op z'n manier wel erg aantrekkelijk om een motor puur en alleen voor op 't circuit aan te schaffen.

Suzuki racepakketten
Naast de aantrekkelijke raceprijzen biedt Suzuki bij aanschaf van een Suzuki racemodel zeer complete en scherp geprijsde onderdelenpakketten aan. Deze pakketten bevatten diverse originele Suzuki vervangings- en onderhoudsdelen, waaronder, rem- en koppelingshendels, stuurhelften, een koppelings- en ontstekingsdeksel,oliefilters en koppelingsplaten. Daarnaast is er de mogelijkheid om hier een set reserve wielen aan toe te voegen.

Suzuki track-support
Voor optimale prestaties en ondersteuning zal Suzuki, in de vorm van Suzuki’s huistuner Marc Hoegee, het gehele 2011 seizoen aanwezig zijn tijdens alle ONK en KNMV Cup wedstrijden! De Suzuki medewerkers kunnen u perfect assisteren bij de afstelling van uw Suzuki en beschikken over de laatste technische kennis van Suzuki