Zoeken

Suzuki lanceert Mobiliteitsservice

15 februari 2013
Om de kwaliteit van haar motoren te onderstrepen heeft Suzuki een Mobiliteitsservice gelanceerd. Wie dit jaar een nieuwe Suzuki motor koopt, krijgt de Suzuki Mobiliteitsservice een jaar lang gratis aangeboden. Hiermee biedt Suzuki nog meer zekerheid om zorgeloos van de nieuwe motor te kunnen genieten.

Suzuki V-Strom

Suzuki MobiliteitskaartDe Suzuki Mobiliteitsservice garandeert hulp bij pech onderweg in heel Europa en is altijd bereikbaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Indien mogelijk wordt de motor ter plekke gerepareerd, lukt dat niet dan wordt de fiets naar de dichtstbijzijnde Suzuki dealer - of naar de Suzuki dealer van eigen keuze - getransporteerd.

Als reparatie binnen 24 uur niet mogelijk is (binnen 48 uur in het buitenland), dan stelt de Suzuki Mobiliteitsservice vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer.

Als de motorfiets door de officiële Suzuki dealer wordt onderhouden, kan gedurende de gehele garantieperiode van 3 jaar geprofiteerd worden van de gratis Suzuki Mobiliteitsservice. De Suzuki dealer verlengt de Mobiliteitsservice binnen de garantieperiode na uitvoering van de jaarlijkse onderhoudsbeurt steeds weer met 1 jaar. Om van de Mobiliteitsservice gebruik te kunnen maken dient de fiets in geval van reparatie of onderhoud wel van originele Suzuki onderdelen te worden voorzien.

Meer informatie bij de Suzuki dealer of via www.suzuki.nl/mobiliteitsservice