Zoeken

Suzuki lanceert accessoirepakketten

15 februari 2011
Om het Suzuki rijders de mogenlijkheid te bieden hun motor op hun persoonlijke wensen af te stemmen heeft Suzuki een aantal aantrekkelijke accessoirepakketten ontwikkeld.

Logo_Suzuki_Accessoires

De Suzuki accessoirepakketten zijn samengesteld uit tal van populaire originele accessoires op het gebied van comfort, gemak, protectie en styling en hebben volgens Suzuki bovendien een aantrekkelijke pakketprijs. Voor bijna ieder 2011 model is wel een pakket beschikbaar, bovendien zijn deze in veel gevallen ook toepasbaar op eerdere modeljaren.

De originele Suzuki accessoires zijn speciaal ontworpen voor Suzuki en voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen die ook voor de Suzuki motorfietsen gelden, zoals een perfecte afwerking, hoogwaardig materiaal en een optimale pasvorm.

De accessoirepakketten variëren van het sportieve 'sports pack' met diverse sportieve accessoires tot het fraaie 'carbon pack' en het praktische 'protection pack'met beschermende accessoires zoals een tankpad en frameprotectors. Ook zijn er de comfortabele Touring, Cruiser- en Comfortpakketten met een groot aantal praktische accessoires zoals koffers en tassensets.

Meer informatie op www.suzuki.nl of bij de Suzuki dealer.