Zoeken

Suzuki contracteert endurotopper Alex vd Broek

21 april 2010

In navolging op de succesvolle introductie van de compleet nieuwe Suzuki RMX450Z Enduro heeft Suzuki Nederland voor het komende seizoen niemand minder dan Endurotopper Alex van den Broek weten te contracteren.

Foto_2.jpg

In samenwerking met Suzuki exclusief dealer Motorhuis Seppe kwam deze deal met van de Broek tot stand. De evenwichtskunstenaar op twee wielen heeft een ongekend lange staat van dienst in de Nederlandse motorsport met meervoudige Nederlandse titels in de Trialsport en diverse top tien klasseringen in het Europese en Nederlandse Endurokampioenschap.

Komend seizoen zal Van den Broek op de Suzuki RMX450Z uitkomen in het Europees en Open Nederlands Kampioenschap Enduro, waarin hij tevens ondersteund zal worden door Rockstar Energy Drink.

Ook in 2010 zal Alex wederom diverse Enduro en Trial trainingsdagen organiseren, waarbij hij rijders van elk niveau de fijne kneepjes van het vak bij zal brengen. Daarnaast zal hij regelmatig te zien zijn op verschillende evenementen met zijn beroemde trialdemonstraties.

Alex van den Broek
Ik ben erg blij met de samenwerking met Suzuki, het is voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn carrière die ik met het volste vertrouwen tegemoet zie. Mijn eerste meters op de nieuwe RMX450Z voelden bijzonder goed aan. Het is een echte Enduromachine in hart en nieren, waarmee je zonder aanpassingen direct van start kunt. Het krachtige blok met brandstofinjectie is perfect te doseren en mede door de elektrische start en het gebalanceerde rijwielgedeelte is de motor ook nog eens zeer comfortabel!

De eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap Enduro zal op 1 mei starten in het Franse Boussac.