Zoeken

Prijswinnaar Motorfreaks/Furygan TT prijsvraag

27 juni 2014
Het had ons bloed, zweet en tranen gekost, maar voor de 84e editie van de Dutch TT hadden we een écht vette prijs te vergeven: VIP-kaarten voor niemand minder dan Moto2 coureur Tito Rabat. And the winner is…

TT-Assen-1753

Massaal was er gereageerd op onze TT prijsvraag, waarbij we dit jaar een wel héél erg bijzondere prijs te vergeven hadden. De motivaties logen er ook niet om, sommigen hadden zelfs complete stukken proza ingestuurd, maar van één inzending werden we echt even stil. Ontroerend, zo was de motivatie van prijswinnaar Tjitse Boersma, die samen met zijn 19-jarige zoon als VIP naar de TT wilde gaan. Zijn zoon heeft een ongeneeslijke longziekte, chronische bronchiectasien genaamd, en Tjitse wilde nu het nog goed gaat erg graag met z’n zoon als VIP naar de TT gaan.

Mijn zoon heeft een ongeneeslijke longziekte (chronische bronchiectasien) waarvan het verloop grillig en onvoorspelbaar is. Veel het ziekenhuis in en uit en telkens maar weer afwachten hoe het komt ... Omdat hij nooit klaagt en het op dit moment redelijk goed gaat met zijn gezondheid, zou ik heel erg graag samen met hem als VIP naar de TT in Assen willen. Hij is, net als ik, helemaal gek van motorracen en de MotoGP en hij leest en ziet alles wat daar ook maar iets mee te maken heeft. Wat zou het daarom geweldig zijn om samen met hem de TT vanuit de paddock mee te maken. Ik hoop dat u dit mogelijk kunt maken.

De motivatie greep ons allemaal erg aan en Tjitse werd dan ook unaniem als winnaar gekozen van onze unieke prijsvraag in samenwerking met Furygan. We wensen Tjitse en zijn zoon nog veel plezier op de TT.