Zoeken

Platform ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl pakt uit op MOTORbeurs Utrecht

4 februari 2016
2015 was een succesvol jaar voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Steeds meer consumenten vinden de weg naar het online verkoopplatform waar zij hun motorfiets kunnen verkopen. Reden genoeg voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl om op de MOTORbeurs Utrecht uit te pakken met leuke acties.

Ikwilvanmijnmotoraf

Het motorseizoen is nog niet begonnen. De beste plek om het nieuwe seizoen af te trappen is de MOTORbeurs Utrecht, dat zal plaatsvinden van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari. Ontbreken op deze beurs kan niet en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zit dan ook midden in de voorbereidingen.

Het wordt dit jaar de tweede keer dat het online verkoopplatform op de MOTORbeurs Utrecht staat. Bezoekers kunnen tijdens deze editie mooie prijzen winnen op de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dagelijks worden er meerdere Trialarrangementen verloot, mogelijk gemaakt door Zelf Trial Rijden, is er een GoPro te winnen en kunnen bezoekers meedingen voor de hoofdprijs: een geheel verzorgde Motorvakantie naar de Harz in Duitsland voor twee personen, mogelijk gemaakt door Horizon Motor Reizen.

Het enige wat bezoekers hoeven te doen om kans te maken op de prijzen is op de stand aan het rad draaien. Consumenten die niet in de gelegenheid zijn de stand te bezoeken, kunnen vanuit huis kans maken op mooie prijzen via de website ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl/motorbeurs2016.

Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter
Door deel te nemen aan de MOTORbeurs zitten we echt middenin onze doelgroep. De provincie Utrecht was vorig jaar de grootste stijger wat betreft het aantal aanmeldingen van motoren via onze site. We hebben hier een stijging gezien van 25%.