Zoeken

Piaggio lanceert financieringsplan scooters

18 juli 2012
Piaggio Vespa BV heeft het aantrekkelijke financieringsaanbod, met een volgens Piaggio uitzonderlijk laag en vast maandtarief als basis, ontwikkeld in samenwerking met Dealer Totaal Concept (DTC). Dankzij die samenwerking zijn alle scooters van bijvoorbeeld Piaggio en Vespa nu te financieren tegen een rentepercentage van 8,9%.

Vespa
Voor € 50 per maand al een nieuwe scooter uit de Piaggio familie. Helaas zit deze Italiaanse schone daar niet bij inbegrepen

Op basis van dit aanbod bedraagt het vaste maandbedrag bij een financiering tot € 5.000,- slechts 50 euro. En worden de nieuwste 50cc-versies van Piaggio en Vespa al een stuk bereikbaarder dan bijvoorbeeld een avondje stappen of een etentje buiten de deur. Daarmee maakt Piaggio met name voor een jonge groep kopers de aanschaf van een nieuwe 50cc scooter veel gemakkelijker.

Accessoires en verzekering mee te financieren
Bij het ontwikkelen van het financieringsaanbod hebben Piaggio Vespa en DTC goed gekeken naar de wensen van de hedendaagse scooterrijder. Als gevolg daarvan zijn accessoires en een verzekering ook eenvoudig in de financiering mee te nemen. Bovendien staat het kopers vrij om tussentijds boetevrij af- of in te lossen, wat veel potentiële scooterrijders zal aanspreken.

Meer informatie over het nieuwe financieringsaanbod voor alle scootermodellen van Piaggio, Vespa, Gilera en Aprilia is beschikbaar via één van de 170 officiële scooterdealers of via de website www.scooterfinancieren.nl.