Zoeken

Piaggio Group opent Flagship Store in Manhattan

17 oktober 2015
Mocht je binnenkort toevallig in Manhattan zijn: de Piaggio Group heeft daar donderdag op feestelijke wijze een nieuwe Vespa Manhattan Flagship Store geopend, een nieuwe Concept Store waar alle merken van de Piaggio Group onder een dak zijn ondergebracht.

Vespa Manhattan

De nieuwe Flagship Store, die is gelegen aan 6, Grand Street in Lower Manhattan, is na Milaan, Shanghai en Beijing de vierde Concept Store die de Piaggio Group in gebruik heeft genomen. De nieuwe showroom heeft ongeveer 200 m2 vloeroppervlak en moet volgens Piaggio een uniek karakter hebben. Nu klinkt 200 m2 niet bepaald als groot, maar vergeet niet dat je wel in hartje Manhattan zit.

Mario Di Maria, voorzitter en CEO Piaggio Group Americas Inc.:
We zijn erg blij de opening van deze unieke store in het hartje van New York City te vieren. Vespa Manhattan is de realisatie van een bredere visie van de Piaggio Group voor wat betreft de presentatie van onze motoren en de relatie met onze potentiële klanten. Niet alleen is dit een showroom voor Vespa, Moto Guzzi, Aprilia en Piaggio motoren en scooters, het is bovendien een fascinerende ervaring van de vernieuwde stijl, techniek en erfenis van ‘made in Italy’ tweewielers.

Vespa Manhattan

De Piaggio Group doet het dit jaar niet verkeerd. In Europa is het leider in het tweewieler segment met 14,6% marktaandeel, in het eerste halfjaar werd in de scootersector een groei van 24,8% gerealiseerd. De Piaggio Group Americas noteerde in dezelfde periode een groei van 8,4% in de scootermarkt en heeft in Noord- en Zuid Amerika een marktaandeel van meer dan 20%.