Zoeken

Piaggio en ALD Automotive introduceren ‘7 Wheel Lease’

28 april 2010

Piaggio en leasemaatschappij ALD Automotive hebben deze week samen een nieuw, opvallend initiatief geïntroduceerd. Met ‘7 Wheel Lease’ biedt ALD Automotive nu een leaseconcept aan dat bestaat uit een auto én een Piaggio MP3 LT motorscooter. Dankzij deze constructie kiezen bestuurders per bestemming en afhankelijk van de verkeersdrukte uit het gebruik van de auto of de MP3 LT, die in Nederland met enkel het autorijbewijs B bestuurd mag worden.

7_Wheel_Lease.jpg

Met 7 Wheel Lease kunnen werknemers voortaan zelf kiezen tussen vervoer met de auto en de motorscooter. Wanneer een lange rit in het verschiet ligt, of de weersberichten niet veel goeds voorspellen, is de auto de oplossing bij uitstek. Maar op drukke dagen met veel fileleed én in de stad biedt de MP3 LT de beste optie om snel en comfortabel op de plaats van bestemming te komen. Maar liefst 40% van de leaserijders bij ALD Automotive zou volgens de maatschappij geinteresseerd zijn in het 7 Wheel Lease concept.

Alex van den Hoff, Country Manager Piaggio Vespa BV:
Mobiliteit blijft voor zowel zakelijke als privérijders een basisbehoefte en de motorscooter is in tijden van toenemende verkeersdrukte een flexibel, vlug en betaalbaar alternatief. De motorscooter is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen product waarin lifestyle en betaalbare luxe, comfort en mobiliteit uitstekend samengaan. De unieke MP3 LT van Piaggio biedt daarbovenop het voordeel dat hij enkel met het autorijbewijs B bestuurd mag worden, waardoor hij voor een grote groep potentiële gebruikers bereikbaar is. Dankzij die eigenschap biedt hij zakelijke bestuurders een realistisch, comfortabel, veilig en praktisch alternatief in de stad of bij drukte op de snelwegen.

De MP3 LT draagt daarnaast ook nog zijn steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Met een brandstofconsumptie van 1 op 25 verbruikt hij aanzienlijk minder dan een standaard leaseauto. De Piaggio MP3 LT is bij ALD Automotive beschikbaar vanaf 199 euro per maand bij een full service contract. Deze investering verdient zich weer terug doordat de werknemer meer productieve uren kan noteren, de parkeer- en brandstofkosten lager zijn, en doordat voor de auto een lager kilometrage gecontracteerd hoeft te worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de motorscooter bij ALD Automotive te leasen zonder tegelijkertijd een auto te leasen.

Carel Bal, algemeen directeur ALD Automotive:
Bedrijven staan voor uitdagingen op het gebied van vergroening, kostenbesparing en efficiency. Met 7 Wheel Lease bieden wij in samenwerking met Piaggio een antwoord op alle drie. Wij willen onze klanten optimale mobiliteit bieden en dat betekent dat je als leasemaatschappij verder kijkt dan alleen de auto. Bovendien anticiperen wij hiermee op de stijgende populariteit van het mobiliteitsbudget. Bedrijven hechten steeds meer waarde aan het bieden van flexibiliteit en keuzevrijheid als het gaat om mobiliteit. Uit eigen onderzoek blijkt dat 40% van de leaserijders interesse heeft in het 7 Wheel Lease concept.

Meer informatie: www.7wheellease.nl