Zoeken

ONK coureurs geven demonstratie tijdens Bavaria City Racing

21 augustus 2010

Motoren krijgen dit jaar een prominente rol tijdens de Bavaria City Racing 2010. Naast een erebezoek van BMW Superbike coureur Ruben Xaus zal tijdens een delegatie Dutch Superbike coureurs een demonstratie gaan geven op het Rotterdams Circuit.

IMG_8023RWP.jpg

Op 22 augustus zullen er vijftal coureurs uit het Nederlands wegrace kampioenschap, onder leiding van ONK coureur Peter Politiek, de fans in Rotterdam gaan vermaken tijdens de 6de editie van de Bavaria City Racing.

De coureurs zullen een demonstratie geven die het bloed sneller zal doen stromen. Met veel wheelies, burn-outs, lawaai, snelheid en veel actie zullen de matadoren hun kunsten vertonen. Na de demonstratie zullen alle Superbikes op het, voor alle fans toegankelijke, Familie Plein tentoongesteld worden.

Met de Dutch Superbikes voegt Bavaria City Racing een nieuw hoofdstuk toe aan het race evenement. Naast Peter Politiek zullen ook Peter Schalken, Rafaël Sinke, Ferry van Rijn, en Paul Hallussy en Guls Ayazalp hun opwachting maken op het Rotterdamse stratencircuit.