Zoeken

Nimoto en het EVC slaan handen ineen

2 september 2011
Nimoto Elektrische Scooters en Het Nieuwe Rijden / Elektrisch Vervoer Centrum slaan de handen ineen en zullen in 2011 en 2012 samenwerken om iedereen met interesse in elektrisch vervoer te voorzien van informatie over optimaal gebruik van mobiliteit met elektrische scooters.

Nimoto_Alexandra_van_Huffelen
Wethouder Alexandra van Huffelen

31 augustus werd het HNR / EV Centrum, gelegen naast het nieuwe Centraal Station in Rotterdam, geopend door o.a. Minister Melanie Schultz van Haegen en de Rotterdamse wethouder Alexandra van Huffelen. Vanaf begin oktober zullen hier twee Nimoto scooters beschikbaar zijn om te bekijken en uitgebreid te testen.

Het betreft de meest modieuze E-scooter van dit moment; de Nimoto Trendy 1000. Een scooter met oog voor detail, ongekend comfort en de ultieme duurzaamheid van een elektrische aandrijving.  De Nimoto Trendy 1000 is voorzien van een krachtige 1000 Watt naafmotor, waarmee tot wel 75 kilometer ver kan worden rijden. Bovendien is de lichtgewicht lithium accu geheel uitneembaar en met de bijgeleverde acculader snel en tegen zeer geringe kosten weer opgeladen.

Daarnaast zal de populaire Nimoto City 350 worden gepresenteerd. Hét Nimoto model dat goede rijeigenschappen, hoge kwaliteit en een zeer toegankelijke prijsstelling combineert. De lichtgewicht City weegt slechts 62 kg en heeft een ruime actieradius tot wel 70 km. De City 350 is leverbaar vanaf € 999,-