Zoeken

Nationaal Veteraan Treffen met Classic Bike Tour

6 september 2012
Liefhebbers van klassieke motoren kunnen zaterdag 22 september hun hart ophalen. Dan wordt namelijk in Woerden het Nationaal Veteraan Treffen georganiseerd, het grootste evenement voor oldtimer motoren in Nederland. Wil je het evenement in stijl bijwonen, dan biedt Classic Bike Tours je de mogelijkheid hiertoe middels een alternatieve tocht naar het evenement.

CBT_Laverda_750SF_blauw_72

Elk jaar staat het exercitieterrein weer boordevol mooie, bijzondere en opvallende klassieke motoren en brommers en aanverwante toetsers en bellen, echt een topevenement voor de echte liefhebber en een bezoek meer dan waard. Helemaal wanneer je dat op een klassieke motor doet, want dan “hoor je er echt bij.”

Motorliefhebbers die zelf geen klassieke motor hebben kunnen het evenement bezoeken op een motor van Classic Bike Tours. Classic Bike Tours organiseert namelijk een alternatieve tocht naar Woerden om dit treffen te bezoeken. Een rit van ruim 200 km (start en finish in Vaassen) waarbij de snelweg wordt gemeden.

Voorwaarden, condities en de prijs zijn hetzelfde als bij een normale Classic Bike Tour (€ 175,- incl. benzine, lunch en entree voor het evenement) dus ook - in onderling overleg - wisselen van motor.

In tegenstelling tot de CBT gaat deze tocht uiteraard ook bij minder goed weer gewoon door en gezien de hoeveelheid beschikbare motoren is deelname beperkt, dus wie zich het eerst aanmeldt kan mee.

Na aanmelding volgt de bevestiging en aanvullende informatie over deze bijzondere Classic Bike Tour. Voor meer informatie kunt u bellen met Hans Koopman, tel 0578 - 573857 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.