Zoeken

MV Agusta Wine & Trust: wijn met kans op nieuwe MV

29 augustus 2011
MV Agusta is flink aan het investeren in Frankrijk, wat na Italië het belangrijkste afzetland voor de kleine fabriek uit Varese moet worden. Nadat begin dit jaar een nieuw importeurschap met 26 dealers werden geïntroduceerd heeft MV Agusta speciaal voor de Franse markt een vijftal wijnen gelanceerd. Het mooie is, je kunt er ook nog een nieuwe MV Agusta mee winnen ook.

MV_Agusta_Wine-Trust

Zes maanden waren nodig om het nieuwe dealernetwerk met 26 gecerfificeerde dealers en 7 geautoriseerde service points te realiseren, waarbij MV Agusta in Frankrijk haar afzet alleen dit jaar al hoopt te verdubbelen naar 600 verkochte units. Tijdens de presentatie van het dealernetwerk in mei dit jaar werd door Claudio Rizzotto, hoofdverantwoordelijke voor de Franse markt, al aangekondigd dat in samenwerking met de dealers een aantal activiteiten zouden worden ontplooid, om het merk goed in de spotlights te zetten.

Een van die eerder aangekondigde activiteiten zijn de deze maand uitgebrachte MV Agusta wijnen, waarvoor een samenwerking werd aangegaan met het Zwitserse Wine & Trust. Het door Wine & Trust samengesteld wijnpakket bestaat uit 2 flessen Chateau Roc de Cambes Cotes de Bourg 2006, 2 flessen Chateau Lascombes 2009, 1 fles Chateau Tertre Roteboeuf Saint- Emilion Grand Cru 2008 en een van MV Agusta logo voorziene wijncaraf.

Dit alles zit verpakt in een - eveneens van MV Agusta logo voorziene kist. Naast eerder genoemde wijnen zit in de kist bovendien een verrassingspakket én een unieke genummerde plaque, waarmee je kant maakt op één van de vier MV Agusta's die onder de kopers van deze kist worden verloot: 1 MV Agusta F3 ORO, 1 MV Agusta F4 1000 RR en 2 MV Agusta's F3.

Met een prijskaartje van € 1.312 is dit voor vijf flessen wijn misschien aan de forse kant, maar met een gelimiteerde oplage van slechts 1000 kisten heb je wel een kans van 1 op 250 om een nieuwe MV Agusta te winnen. Dat maakt deze actie misschien tot een dure loterij, maar wel een waarbij je een behoorlijke grote kans om te winnen hebt.

Meer info: Wine & Trust