Zoeken

MotoZoom en Premium openen nieuwe motorzaak in Apeldoorn

10 december 2011
Apeldoorn is weer een motorzaak rijker. Het landelijk bekende MotoZoom zal begin 2012 daar in samenwerking met het nieuwe Premium, de motorsuper een nieuwe motorzaak gaan openen die het beste van beide werelden moet combineren.

Apeldoorn-motozoom

Op ruim 1600 meter gaan de twee bedrijven met ervaring op hun eigen vakgebied een uniek concept neerzetten. Premium richt zich op de verkoop van motoren, terwijl MotoZoom de motorkleding voor zijn rekening gaat nemen.  Ruim 100 naar eigen zeggen concurrerend geprijsde, jonge frisse motoren van alle merken staan straks in de showroom te glimmen.

Rejoh van der Voort legt uit:
We creëren een plek waar motorrijders elkaar kunnen ontmoeten en op ieder terrein geholpen worden door specialisten. motoZoom heeft op het gebied van motorkleding, accessoires en techniek ruim 18 jaar ervaring. De winkels in Amsterdam en Utrecht hebben landelijke aantrekkingskracht. Met de vestiging in Apeldoorn is motoZoom voor Midden- en Oost-Nederland nu ook heel erg bereikbaar. Met A-merken als o.a. Rev’it, Macna, Schuberth, HJC, Alpinestars, Buse, Probiker en vele andere topmerken wordt het grootste assortiment van de regio neergezet.

Breed assortiment
Premium, de motorsuper is het nieuwe bedrijf van Carol en Lenie Mulder. Beide hebben ze hun wortels in de motorwereld onder andere bij het ooit zo glorieuze Safe Motors waar Carol verantwoordelijk was voor de inkoop, daarna volgden een aantal jaren als zelfstandig motortrader. De afgelopen 6 jaar is hij zeer succesvol geweest in de in- en verkoop van tweedehands motoren in het hogere prijssegment als mede-eigenaar van Jonker Trading. In zijn nieuwe zaak gaat hij ook het middensegment vanaf € 6000,- aanbieden met top used kwaliteit motorfietsen van alle top merken.

Nieuw is de werkplaats, die net als de showroom en de motoZoom shop van 10.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur (!) ’s avonds geopend is, uniek in de motorbranche. Bijzonder daarbij is dat flexibiliteit centraal staat. Het is de bedoeling dat er altijd op korte termijn tijd is om bijvoorbeeld een nieuwe band te laten monteren, olie te verversen of een bij motoZoom aangeschaft navigatiesysteem of verwarmde handvatten te laten monteren.