Zoeken

Motorkledingoutlet.nl: 15% tijdens beursweek Motorbeurs Utrecht

16 februari 2014
Het afgelopen jaar was het naar eigen zeggen een groot succes, en dus heeft Motorkledingoutlet.nl haar kortingsactie tijdens de week van de Motorbeurs in Utrecht dit jaar geprolongeerd. De komende beursweek geeft Neerlands grootste online shop in motorkleding een korting van maar liefst 15% op meerdere nieuwe collecties.

Motorkledingoutlet MBU

Geen land ter wereld waar het online shoppen de afgelopen jaren zo enorm is gegroeid als in ons kleine kikkerland. Als grootste onlineshop in motorkleding vindt Motorkledingoutlet.nl het kopen van motorkleding op een motorbeurs niet meer van deze tijd. Immers, online kan 24 uur per dag worden geshopt en de spullen worden ook nog eens bij je thuisgebracht. En dat scheelt een hoop gedoe met tassen.

MotorkledingOutlet.nl biedt bovendien een laagste prijs en niet-goed-geld-terug garantie en heeft voor wat betreft helmen, laarzen, handschoenen en motorkleding alle topmerken van de motorbranche in haar pakket.

Tijdens de beursweek geeft MotorkledingOutlet.nl een korting van 15% op meerdere nieuwe collecties en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Mocht je puur en alleen voor motorkleding naar de MBU willen gaan, dan spaar je naast gesjouw met tassen bovendien de entreeprijs van de Motorbeurs uit.

Meer informatie: www.motorkledingoutlet.nl