Zoeken

Motorkledingonline.nl: 15 speciaalshops onder een dak

1 november 2013
Vijftien gespecialiseerde winkels in één warenhuis en met één centrale kassa, dat is in een notendop de nieuwe online motor-webshop motorkledingonline.nl. Motorkledingonline claimt altijd de nieuwste collectie in haar webwinkels te hebben, tegen de laagste prijs.

Motorkledingcenter

Wij houden er wel van, ondernemers die in het huidige motorklimaat waar alleen maar wordt geklaagd nog een beetje gas durven te geven. Drijvende kracht achter Motorkledingonline zijn Jarno van der Meulen en Jappie Storm, twee Friese ondernemers die in de motorbranche en de IT geen vreemden zijn.

Motorkledingonline.nl bestaat uit een flink aantal gespecialiseerde webshops, waar volgens de eigenaren binnen drie klikken elk artikel moet kunnen worden opgezocht. Zo zijn laarzen zijn in de webwinkel Motorlaarzen.nl ondergebracht, terwijl bijvoorbeeld kleding specifiek voor scooterrijders in de webshop Scooterkleding is terug te vinden.

Het webwarenhuis omvat momenteel vijftien gespecialiseerde webshops, welke in de toekomst nog verder zullen worden uitgebreid. De webshops hebben één centrale kassa en zijn voorzien van het thuiswinkel waarborg label. Motorkledingonline.nl heeft alleen Premium merken te koop, voor - als we de eigenaren mogen geloven - de laagste prijs.

Meer info: www.motorkledingonline.nl