Zoeken

Motorfreaks TTT Bergtraining groot succes

19 september 2012
Onze allereerste Motorfreaks TTT Bergtraining was een groot succes. Onder perfecte weersomstandigheden en in een supergezellige sfeer werden van alle cursisten de rijvaardigheden een flink stuk opgekrikt. Een uitgebreid verslag van het evenement volgt binnenkort, maar we kunnen wel alvast de voorlopige 2013 is wel alvast samengesteld.

IMG_4642
Alle 17 cursisten op een rij. De drie instructeurs staan op de voorgrond

Zeventien motorrijders (waarvan 3 vrouwen) hadden zich geheel vrijwillig opgegeven om als proefkonijn te dienen voor onze allereerste TTT Bergtraining en daarmee goed hebben geholpen de kinderziektes van het evenement zichtbaar te krijgen. IMG_4659Mede ook dankzij hun positieve feedback weten we waar de komende winter de punten op de spreekwoordelijke i moeten worden gezet.

Het publiek van de Bergtraining liep uiteen van een dikke R1200RT tot een 2012 CBR1000RR Fireblade en van twintigers die nog maar een paar jaar hun rijbewijs hebben tot een zestiger die ook regelmatig op het circuit terug is te vinden. Uiteraard mochten in onze eerste bergtraining twee van Neerlands populairste modellen, de Suzuki V-Strom 650 en de BMW R1200GS, niet ontbreken.

Voor de cursisten waren een drietal pittige routes uitgezet in het Duitse Westerwald, waar niet alleen de rijtechniek werd bijgeschaafd, maar waarbij ook veel aandacht aan veiligheid op de weg en gevaarherkenning werd besteed. Lekker -sportief- sturen is best leuk, maar het is wel zaak dat we dat over 50 jaar ook nog kunnen doen.

IMG_4654

Naast een uitgebreid verslag van deze training zal onze website binnenkort worden uitgebreid met een inschrijfprocedure, waar je nu al voor de 4 2013 data in zult kunnen schrijven. De data zijn onder voorbehoud al samengesteld, mocht je al informatie willen of je nu al willen inschrijven, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Data 2013 Motorfreaks TTT Bergtraining:
- 29 mrt t/m 2 april (1 dag extra!)
- 28 april t/m 1 mei
- 7 juni t/m 10 juni
- 30 augustus t/m 2 september