Zoeken

Motorevenement Hardenberg: Motorbeurs én Indoor Supercross

22 november 2010

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november aanstaande wordt in Evenementenhal Hardenberg de tweede editie van Motorevenement Hardenberg georganiseerd. Met een volledig ingerichte beursvloer op het gebied van motoren én een Indoor Supercross is dit een uniek evenement in Nederland.

Motorevent_Hardenberg.jpg

Op de motorbeurs zijn diverse importeurs aanwezig, waaronder Yamaha, Triumph, Ducati, Suzuki, Husqvarna, Kawasaki en KTM, die de nieuwste modellen tonen. Daarnaast staan er op de beurs dealers met nieuwe en gebruikte motoren, zijn allerlei onderdelen en accessoires op het gebied van de motorsport terug te vinden en wordt je voorzien van allerlei informatie over verzekeringen, rijopleidingen, instanties en organisaties, vakanties en overige branchegerelateerde producten en diensten.

De beurs is ingericht om producten aan te kunnen schaffen, advies in te winnen en allerlei nieuwe ideeën op te doen op het gebied van de motorsport en de motorbranche. Naast de motorbeurs heeft het evenement een motorspektakel in de vorm van de Indoor Supercross, waarbij je met één kaartje zowel de motorbeurs als de Indoor Supercross kunt bezoeken.

Alle informatie over de motorbeurs is te vinden op  www.motorevenementhardenberg.nl, informatie over de supercross is te lezen op www.indoorsupercross.nl.