Zoeken

Motorcycle-Event & Indoormotorcross 2010

26 januari 2010

Komend weekend staan de IJsselhallen in Zwolle voor de zevende keer op rij in het teken van motoren en alles wat daarmee te maken. Dan wordt namelijk weer de motorbeurs Motorcycle-Event en Indoormotorcross 2010 georganiseerd.

Motorcycle-Event

Afgelopen jaar was de motorbeurs een groot succes, want toen hebben er meer dan 17.500 bezoekers van het evenement genoten! Het Motorcycle-Event onderscheidt zich door de goede sfeer en de hoeveelheid leuke stands en activiteiten. Onder andere zevenvoudig kampioen in de supersportklasse Ten Kate motoren is aanwezig om de Honda modellen voor het nieuwe seizoen te presenteren, namelijk de Honda VFR 1200 en de Honda CBF 1000. Daarnaast zijn onder meer de volgende exposanten aanwezig: AMC motoren, Deroue Motoren, Motorcity, Salland motoren, B2 Motorsports, CCR, motorhuis Langezwaag en motorhuis Bakker. Uiteraard zijn naast dealers van nieuwe- en gebruikte motoren ook leveranciers van motorgerelateerde producten zoals motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen, vakanties en verzekeringen te vinden.

Internationale Indoor cross
Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar natuurlijk weer een Indoormotorcross in Zwolle. Naast bekende toppers uit diverse delen van de wereld is er tijdens de komende editie onder andere te genieten van stuntshows, supercross, supermoto, quad jeugdklasse en een extra Mx2 damesklasse. Het altijd al spectaculaire crosscircuit zal dit jaar het strijdtoneel zijn voor een Indoor supercross en supermoto evenement van internationale allure. Het sterke deelnemersveld met nationale- en internationale toprijders bewijst dat er ook deze editie weer spannende wedstrijden gaan worden. Uniek aan deze editie is de Indoor is de Open Nederlandse Kampioenschappen MX2 tot 250 CC 4 takt, maar ook de aparte damesklasse op zaterdag 30 en zondag 31 januari met nationale- en internationale toppers die op de WK cross rijden. Een hal van bijna 6000 m² wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit met meer dan 2400 m³ leemzand.

Speed & Gein Actie Arena
In een speciale hal verzorgt het team van Speed & Gein een spectaculaire Actie Arena met een ‘kijk-, luister- en doeprogramma’, zoals stuntshows, trail, quads, buggy’s, minibikes, klassiekers en wegracers. Om een bezoek te brengen aan de spectaculaire Actie Arena is aan de kassa naast de entreekaart voor het Motorcycle-Event een extra Actiekaart te koop voor €3,- per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis). Je kunt dan overal naar kijken en meedoen aan alle stoere activiteiten! 

Crazy Cross Night
Op zaterdagavond 30 januari 2010 wordt van 19.30 uur tot 23.00 uur een spectaculaire Crazy Cross Night gehouden. Het wordt een avond vol met show en stunts verzorgd door onder andere Speed & Gein. Uiteraard wordt er ook gedacht aan live-entertainment. Het wordt een avond waar je als motorliefhebber bij moet zijn!

Wanneer:
Vrijdag 29 januari 2010 van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 30 januari 2010 van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 31 januari 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Waar:
IJsselhallen te Zwolle

 Entreeprijzen:  
 Motorcycle-Event dagkaart  € 12,50
 Indoor Motorcross dagkaart (gratis toegang Motorcycle-Event)  € 17,50
 Meerdagenkaart Motorcycle-Event (3 dagen geldig)  € 27,50
 Meerdagenkaart Indoor Motorcross (3 dagen geldig)  € 40,00
 Crazy Cross Night  € 14,50
 Speed & Gein - Actie Arena  € 3,00
 Kinderen t/m 4 jaar  Gratis

Kaarten zijn tevens (met korting) in de voorverkoop via internet te koop.

Voor meer informatie: www.motorcycle-event.nl