Zoeken

Motorcenter Venlo Triumph dealer

7 september 2010

Met de aanstelling van Motorcenter Venlo als nieuwe dealer heeft Triumph haar dealernetwerk in de regio Limburg uitgebreid. Tijdens de Triumph Demo Dagen op 24 en 25 september 2010 kunnen alle klanten hier komen kennismaken en proefrijden met een groot aantal Triumph’s.

Motocenter_Venlo.png

Moes van Hoogstraten van Motorcenter Venlo is duidelijk in zijn nopjes met de komst van de nieuwe Triumph’s in zijn prachtige showroom.

Welke motorrijder is er nou geen fan van Triumph? Vroeger was het al hét merk, maar daar zijn ze niet in blijven hangen, dat vind ik zo knap. Nu maken ze eigenzinnige motoren die echt anders zijn, dus niet anderen na-apen maar zelf steeds weer met nieuwe ideeën komen. En dan ook nog eens in elke test de vloer aanvegen met alle andere merken, da’s toch briljant?

Dat het moderne familiebedrijf dealer van Triumph is geworden is niet alleen voor Motorcenter Venlo iets om trots op te zijn. Ook Cees de Rooij van Triumph Benelux is in zijn nopjes met het Motorcenter als nieuwe Triumph dealer.

Het moderne pand van Motorcenter Venlo, met daarin een volledig ingerichte Triumph Worldstore, is al een prachtig visitekaartje voor ons merk. Tel daarbij de enorme ervaring en kennis en het enorme klantenbestand met tevreden motorrijders en je weet zeker dat ons merk echt thuis komt in Venlo. Daarnaast is deze dealer altijd bezig om nieuwe manieren te vinden om met klanten te communiceren, ook op internet. Zo’n vooruitstrevende manier van je eigen weg kiezen past natuurlijk 100% bij Triumph.