Zoeken

Motoport Uithoorn organiseert Ladies Night

9 maart 2013
Het aandeel vrouwen in het motorrijders gilde is de afgelopen jaren significant gegroeid, en dat snapt men bij Motoport Uithoorn maar al te goed. Op 22 maart organiseert de Uithoornse dealer daarom een gezellige Ladies Night, een avond die geheel in het teken van de vrouwelijke motorrijder staat.

Ladies Night

Tijdens de Ladies Night wordt vooral aandacht aan vrouwelijke zaken besteed, geen besmeerde handen van het kleppen stellen in de werkplaats dus, maar een nagelstyliste, een visagiste en enkele specialisten met kettingen, armbanden, horloges, tassen, sjaals en meer staan tijdens de Ladies Night voor de vrouwen klaar.

Ook staan de deskundigen van Motoport Uithoorn zelf klaar om alles te vertellen over de speciale vrouwenkleding die de motorzaak zelf in de shop heeft hangen. Speciaal voor de eerste 50 bezoekers heeft Motoport Uithoorn een gratis Goodiebag ter beschikking en worden er enkele prijzen verloot. De prijswinnaars worden daags daarna via de website van Motoport Uithoorn bekend gemaakt.

Voor de mannen heeft Motoport Uithoorn een speciale mannenopvang beneden in de koffiecorner, waar zij onder het genot van een drankje - en eventueel biertje - en bitterballen zullen worden vermaakt.

De Motoport Uithoorn Ladies Night is op 22 maart, van 19:00 uur tot 23:00 uur.
Adres: A. Philipsweg 5-7 Uithoorn