Motorfreaks - Metzeler verloot TT reis bij aanschaf Racetec RR - details

Zoeken

Metzeler verloot TT reis bij aanschaf Racetec RR

3 februari 2018
Circuitrijders hebben nu een extra reden om voor Metzeler slicks te gaan. Wie in het nieuwe seizoen kiest voor de Racetec RR of Racetec RR CompK slick, krijgt er gratis een Metzeler Racing Beanie bij. Daarnaast bestaat de kans op een trip naar de roemruchte Isle of Man TT.

Om de verkoop van slicks een extra stimulans te geven hebben ze bij Metzeler een best vette actie bedacht.  Bij iedere nieuwe set Racetec RR of Racetec RR CompK krijg je er gratis een tweezijdig geborduurde METZELER Racing Beanie ter waarde van 35 euro bij. Geen idee wat je d'r mee zou moeten, maar het is een leuk gebaar.

Nu denken we niet dat er ook maar één coureur is die vanwege die Beanie op Metzeler overstapt, maar de hoofdprijs daarentegen is wel supervet. 

In het kader van de Metzeler Racing Promotion worden onder alle deelnemers in totaal vijf vierdaagse VIP-trips naar de legendarische Isle of Man TT ter waarde van elk ongeveer 1.000 euro verloot. 

Naast de vliegreis en de accomodatie in het METZELER Village is een „Meet and Greet“ met METZELER-piloot Horst Saiger inbegrepen.

Om kans te maken op deze vette prijs moet je tussen 1 februari en 30 april 2018 een nieuwe set Racetec RR slicks of Racetec RR CompK slicks hebben gekocht en op website van Metzeler de factuur hebben geüpload. Het aanbod geldt slechts zolang de voorraad strekt.