Zoeken

Ludieke actie Bridgestone: kans op Meet & Greet Rossi

12 februari 2013
Bridgestone heeft een ludieke actie bedacht ter promotie van de S20 en T30. Wie in de actieperiode een set S30 of T30 banden koopt maakt kans op een volledig betaalde reis naar één van de Europese MotoGP wedstrijden in 2013 en een ontmoeting met niemand minder dan negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi.

Mission-Rossi

De door Bridgestone Europe bedachte actie is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier voor ons stervelingen om kans te maken op een meet & greet met de nu al legendarische MotoGP coureur. En -uiteraard- een verdomd slimme manier van Bridgestone om haar nieuwe S20 hypersport en T30 sport touring banden te promoten.

Deelname is kinderlijk eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is bij een van de Bridgestone dealers, welke op de speciaal voor deze actie ontwikkelde website www.mission-rossi.com zijn terug te vinden, een set S20 of T30 banden te kopen, samen met de dealer het deelnameformulier invullen, je registreren op de actiewebsite en antwoord geven op een vraag, waarvan het antwoord volgens Bridgestone op de actiewebsite terug moet zijn te vinden.

De actie loopt tot 1 juli 2013. In totaal worden 12 winnaars uitgeloot, welke samen met de dealer een weekend in de watten worden gelegd. HHet weekend bestaat uit twee overnachtingen in een hotel, geregeld door Bridgestone, de toegang tot de MotoGP-paddock met de bijbehorende pas en het gebruik van de voorzieningen van Bridgestone's Motorsport Hospitality.

Lunch en diner worden zowel op het circuit als 's avonds door Bridgestone geregeld. Bij de Meet & Greet wordt de winnaar door een medewerker van Bridgestone meegenomen naar de pitbox van Valentino Rossi waar hij de gelegenheid zal hebben persoonlijk met Valentino Rossi kennis te maken.

Meer info: www.mission-rossi.com