Zoeken

KTM prolongeert Orange Days

28 maart 2012
Om motorrijders te laten zien dat KTM niet alleen sterk is op offroad gebied, maar ook op het gebied van straatmotoren een goede line-up heeft lanceerde KTM vier jaar geleden de Orange Days, een reeks evenementen waarbij je op verschillende KTM modellen een proefrit kunt maken. Voor 2012 heeft KTM de Orange Days opnieuw geprolongeerd.

 KTM_Orange_Days

Waar twintig jaar geleden motoren zo vanuit de folder werden verkocht moet anno 2012 flink wat meer werk worden verricht om een motor aan de man te brengen. Zeker in ons kieskeurige Nederland is een proefrit daarbij onontbeerlijk geworden, en dat was precies de reden waarom KTM het Orange Days concept introduceerde.

De aftrap dit seizoen begint bij de kersverse KTM dealer Vos Oss Motoren, waarna in een schema dat duurt tot de zomervakantie de resterende KTM dealers zullen volgen. Bij de Orange Days zullen de meest recente KTM modellen voor een proefrit beschikbaar zijn. Naast een proefrit op een KTM maak je bovendien nog kans op een van de vijf KTM PowerWear Goodie Packages die worden verloot opder alle testrijders die een foto met opmerking op KTM's facebook pagina facebook.ktm.com hebben geplaatst.

KTM Orange Days schema:

31-mrt Vos Oss Motoren Oss
14-15 apr Motor City Amsterdam Amsterdam
28-apr Mulders Motoren Veendam
5-mei Verpalen Motors Krommenie
12-mei Kobo Drachten
19-mei Brouwers Motoren Zwartebroek
26-mei Motor Center Venlo Venlo
28-mei RB Motoren De Bilt
2-jun Motor 2000 Heinkenszand
15-16 jun Goedhart Motoren Bodegraven
23-jun André Motors Ermelo
7-jul Dipi Moto Gilze