Zoeken

Kawasaki lanceert Europese Ninja 30 microsite

9 mei 2014
Als kickoff van het 30 weken durende feest ter viering van 30 jaar Ninja heeft Kawasaki een nieuwe Europese microsite en Facebook link gelanceerd. Op de microsite zal in zestien verschillende talen dertig weken lang elke week een stukje Ninja geschiedenis worden uitgelicht.

Ninja30

Op de website Ninja30.com wordt na de landkeuze te hebben gemaakt een tijdlijn getoond, waarbij elk nummer waarschijnlijk voor een jaartal staat. Gedurende dertig weken wordt op deze manier dertig jaar Ninja geschiedenis uitgelicht, waarbij elke week een significant Ninja model in de schijnwerpers zal worden gezet.

Tevens is er 'Fan Gallery', waar Europese Ninja liefhebbers een bijdrage aan kunnen leveren door foto's van zichzelf en hun Ninja motoren te uploaden. Shigemi Tanaka van Kawasaki Motors Europe moedigt fans dan ook aan om de website te bezoeken en er deel van uit te raken.

Shigemi Tanaka:
Bij Kawasaki zijn we begrijpelijk trots op onze lange lijn van Ninja machines die drie decennia terug gaat. We zien deze nieuwe microsite en andere feestjes als een manier om de mensen die deze serie indrukwekkende motoren zo gedenkwaardig hebben gemaakt te erkenen, onze loyale klanten en rijders.