Zoeken

Kawa winacties Gamma Racing Day

19 juli 2019
Kawasaki pakt dit jaar flink uit voor de Gamma Racing Day. Wie zich inschrijft op de Kawasaki nieuwsbrief maakt kans op een bijzondere ervaring met onder andere een meet&greet met KRT coureur Leon Haslam.

Rij jij en een van je vrienden een Kawasaki en wil je een onvergetelijk weekend tegemoet zien? Kawasaki heeft een bijzondere winactie voor de Gamma Racing Day bedacht. Naast dat je Kawa midden in de paddock op de exclusieve Kawasaki Parking kan worden geparkeerd kom je oog in oog met Kawasaki fabriekscoureur Leon Haslam te staan. 

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is je aanmelden voor de Kawasaki nieuwsbrief. De prijs wordt aan 170 deelnemende nieuwsbrief leden weggegeven, er worden 85 prijswinnaars voor de zaterdag en 85 prijswinnaars voor de zondag uitgekozen.

De win actie loopt tot en met 5 augustus 2019. De prijs winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemende nieuwsbrief leden. Je kunt je inschrijven voor de win actie en nieuwsbrief via deze link. 

4 Maanden rijden op een Kawasaki naar keuze
Tijdens Gamma Racing Day is er ook de Kawasaki Promo Tour kun je zich inschrijven voor deze tweede bijzondere winactie, waarna aan het einde van het weekend de gelukkige winnaar wordt uitgekozen.