Zoeken

Ital-dag 2010

18 januari 2010

Het duurt nog even voordat het zover is, maar het is zeker een evenement om alvast in je agenda te noteren: Ital-dag 2010. Op zondag 22 augustus zal Tiel zich in Italiaanse sferen bevinden.

Ital-dag

Zoals de Italiaanse motorclubs in 2009 hebben laten zien, is Ital-dag helemaal terug van weggeweest. Ital-dag betekent saamhorigheid, gezelligheid, mooie fietsen kijken, kortom een geweldige sfeer! In 2009 hebben ruim 3000 deelnemers genoten van al dit moois.

Ook in 2010 organiseren de Italiaanse motorclubs weer de Ital-dag. Dit festijn zal plaatsvinden op zondag 22 augustus, wederom bij Restaurant De Betuwe in Tiel. Er hebben zich op dit moment al spontaan een tiental exposanten gemeld die voor 2010 verzekerd willen zijn van een mooi plekje. Daaronder zijn motordealers en onderdelenleveranciers. Uiteraard zal de catering overvloedig en helemaal in Italiaanse stijl zijn.

De organisatie verheugt zich weer vele liefhebbers van Italiaanse motoren hartelijk welkom te heten. Zij hopen er gezamenlijk weer een ouderwetse en gezellige Ital-dag van te maken. De toegang is gratis. Noteer dus alvast de Ital-dag 2010 op 22 augustus  te Tiel in je agenda.