Zoeken

Hyperpro opent service center in Apeldoorn

24 mei 2012
Hyperpro is een samenwerking aangegaan met het in Apeldoorn gevestigde Premium Motors. Na vestigingen in Alphen aan de Rijn, Werkendam en Nijmegen is het Hyperpro Service Center Apeldoorn de vierde vestiging van de Nederlandse veringspecialist.

Hyperpro

Eerder al ging de Apeldoornse motorzaak een samenwerking aan met Motozoom voor een uniek motorconcept als grootste winkel van Nederland op het gebied van motorkleding en toebehoren. Uniek omdat deze motorzaak incl. werkplaats op werkdagen is geopend van 10 tot 21 uur.

Binnen dit concept paste ook een Hyperpro Service Center. Na een gedegen opleiding is Harry van den Berg altijd aanwezig om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren. Ook zullen er regelmatig vering workshops worden gegeven.

Jan Belder van Hyperpro:
We zijn blij Carol en zijn team te verwelkomen als Hyperpro Service Center. We zijn er van overtuigd dat het concept van Premium een perfecte aanvulling is op de Nederlandse motormarkt op een locatie waar we met Hyperpro nog veel motorrijders kunnen helpen op het gebied van vering.
Het Hyperpro Service Center Apeldoorn is gevestigd aan de Steenbokstraat 27 in Apeldoorn.