Zoeken

Honda lanceert official Merchandise

30 maart 2011
Build Your Honda

Honda introduceert de nieuwe 2011 Official Merchandise voor motorfietsen. De lijn omvat een hoogwaardige, moderne kledinglijn en originele Honda merchandise. De Official Merchandise is ontwikkeld met nadruk op kwaliteit en detail en herkenbaar aan het Honda Officiële Merchandise label.

Honda_HRC_Kiddomotor

Naast modieuze items zoals een fleecevest, poloshirt of winterjas, wordt de gehele Honda GAS kledinglijn aangeboden. Kleding, zoals die ook door Honda motorcoureurs en hun teamleden wordt gedragen. Honda’s originele merchandise moet garant staan voor kwaliteit en vernieuwing. De Honda HRC Kiddimoto is hier een leuk voorbeeld van. Een ‘race’ loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar.

Een praktisch artikel voor motorclubs is ongetwijfeld de easy zip-up tent, zeer bruikbaar tijdens bijvoorbeeld een motortreffen. Ook een stijlvol horloge, originele Honda schaalmodellen en vele andere artikelen zijn ondergebracht in de nieuwe collectie.

De brochure met de Honda Official Merchandise en informatie over Build Your Honda vindt u op de Honda site: www.honda.nl