Zoeken

Honda lanceert Honda Financiering

9 mei 2012
Wel zin in een nieuwe motor, maar vanwege de crisis er momenteel niet het geld voor? Honda maakt het je erg gemakkelijk met een nieuwe Honda Financiering, die het naar eigen zeggen mogelijk maakt om voor een vast en laag maandbedrag elke drie jaar op een nieuwe Honda motorfiets weg te rijden.

Honda_CrossTourer_0099
Ook zin om net als wij in de zeikende regen van een nieuwe Honda te genieten? Het kan met het Honda Financieringsplan

Het onderscheidende aan het Honda financieringsplan is dat geen aanbetaling en geen slottermijn is vereist, maar naast rente alleen de afschrijving van de motorfiets wordt verrekend, waardoor het te betalen maandbedrag aanzienlijk lager is geworden. Bovendien wordt je met het Honda Financieringsplan direct eigenaar van de motor.

Flexibel en persoonlijk
De consument kiest zijn of haar droommotor en bepaalt zelf de looptijd. De rekenmodule van Honda Financiering berekent vervolgens de waardevermindering in de gekozen periode en het daarbij behorende maandbedrag. Aan het eind van de looptijd kan de eigenaar van de motor beslissen om door te blijven rijden op dezelfde motor of om deze in te ruilen voor een nieuwe Honda motorfiets. Er is namelijk geen slottermijn dus de keuzevrijheid ligt volledig bij de consument.


Elke drie jaar een nieuwe Honda
Honda Financiering berekent de waardevermindering gedurende de looptijd, zodat bij inruil van de motorfiets aan het einde van de looptijd de restschuld gelijk is aan de waarde van de motorfiets. Zo kan de restschuld direct worden ingelost met het inruilen van de motorfiets. Doordat er geen restschuld is kan de motorbezitter voor hetzelfde maandbedrag een geheel nieuwe motor van dezelfde prijs aanschaffen. Met Honda Financiering wordt het daardoor heel makkelijk om elke drie jaar op een nieuwe Honda motor te stappen.