Zoeken

Honda introduceert driedaagse proefrit

15 mei 2011

Omdat een rondje om de kerk vaak niet afdoende is om serieus proef te kunnen rijden heeft Honda een driedaagse proefrit gelanceerd voor haar motorscooter line-up. Op deze wijze moeten potentiële klanten beter het gemak en alle andere voordelen van een Honda motorscooter kunnen ervaren.

Honda_SH300i_YM11_5742
Het mooiste lenteweer dat je maar kunt wensen, en dan komen ze ook nog eens met een driedaagse proefrit. En wij moesten het met één dag in Rome in de zeikende regen doen

Het is volgens Honda een wereld van verschil of je een motorscooter één of drie dagen ter beschikking krijgt voor een proefrit. En daar hebben ze zondermeer gelijk in. Het uitgebreide scooterassortiment heeft Honda ingedeeld in twee klassen: tot 250cc en boven de 250cc. De eerste categorie wordt gevormd door de PS150i, de SH150i, de PCX125 en de NPS50 Zoomer, die vooral voor gebruik in de stad zijn bedoeld. De SW-T600, de SW-T400 en de SH300i vormen de tweede categorie en zijn luxe motorscooters voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

Leo Jegen, PR manager Honda Nederland:
In één dag kun je bijna niet ervaren wat bijvoorbeeld een scooter als de Honda SH150i te bieden heeft. Met twee dagen extra kun je in de praktijk ervaren of de scooter past bij je vervoersbehoefte. De ene persoon heeft er een nodig om naar zijn werk te rijden en files te ontwijken, de andere rijdt vooral in de stad om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Een scooter biedt veel gemak en andere voordelen, maar dat moet je echt zelf ervaren. Daarom hebben we de driedaagse proefrit in het leven geroepen

Wie graag drie dagen wil proefrijden, kan terecht bij Honda’s Premium Scooterdealers. Daar staan alle Honda-scooters klaar voor een proefrit. Op www.honda.nl staat een overzicht van de Honda Premium scooterdealers. Van te voren een afspraak maken voor een driedaagse proefrit heeft de voorkeur, mede in verband met de beschikbaarheid van de desbetreffende scooter.