Zoeken

Harley's nu ook als 35 kW leverbaar

16 mei 2013
Harley-Davidson kan sinds kort een aantal bestaande modellen leveren dat binnen de 35 kW-grens valt. Ook de bij jongeren zo gewilde Sportster-modellen zijn nu met beperkt vermogen leverbaar.

Harley-Davidson 2013_XL883N

Harley-Davidson voldoet hiermee aan de nieuwe Europese rijbewijsrichtlijnen voor jonge bestuurders vanaf twintig jaar met twee jaar rijervaring. Jongeren onder de 24 jaar met een A2-motorrijbewijs kunnen nu dus zonder problemen op een Harley-Davidson rijden.

Martin Mulder, Country Manager van Harley-Davidson Benelux:Harley-Davidson is een merk voor iedereen. Met de motoren met beperkt vermogen komen we nog meer motorrijders tegemoet. Ook met je A2-rijbewijs kan je nu al het ultieme Harley-gevoel ervaren. Door continu in te springen op nieuwe ontwikkelingen bewijzen we dat we een merk zijn dat zich bezighoudt met wat er bij zijn doelgroepen speelt. We proberen hiermee altijd en voor iedereen toegankelijk te zijn.

Het omzetten van een Harley-Davidson-motor naar 35kW is bij aanschaf van een nieuwe motorfiets kosteloos. Dit valt onder de service van de Authorized Harley-Davidson-dealers. Motorrijders die al een Harley-Davidson (vanaf modeljaar 2013) met vol vermogen hebben, en deze willen aanpassen naar 35kW, kunnen bij de Authorized dealers een prijsopgave aanvragen.