Zoeken

Harley dealer West Coast Motors gaat verhuizen

19 september 2012
Op zondag 7 oktober 2012 opent West Coast Motors in Alkmaar officieel de deuren van zijn splinternieuwe Harley-Davidson Dealership. De Authorized Dealer brengt daarmee twee Harley-Davidson-vestigingen in Alkmaar samen onder één dak aan de Madame Curiestraat.

IMG_9521

De nieuwe zaak is volgens nieuwe eigenaar Bas Leek een toonbeeld van modern Dealership met behoudt van de authentieke West Coast-sfeer. Bas Leek heeft per 1 januari 2012 officieel de zaak overgenomen van zijn vader Jan Leek, die nog wel actief blijft binnen het bedrijf. Bas Leek is daarmee Dealer Principal van de nieuwe vestiging.

Jan Leek richtte West Coast Motors in 1976 op. Hij maakte van zijn passie zijn beroep en ging motoren in- en verkopen. Al snel raakte hij verknocht aan het merk Harley-Davidson. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij een grote en hechte klantenkring opgebouwd. Zijn enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat hij zeer bekend is in de regio.

West Coast Motors is een echt familiebedrijf waarin ook echtgenote Maaike Leek en zoon Bas Leek beiden een belangrijke rol spelen. Bas Leek heeft het nieuwe pand zelf ontworpen en heeft zijn ruim vijftien jaar ervaring gebruikt om West Coast Motors zo efficiënt mogelijk te maken voor de klanten en het personeel.

Bas Leek:
Er is een overzichtelijke indeling, de routing is doordacht en alles is gelijkvloers. De werkplaats is op-en-top modern. Hier werken speciaal geschoolde H-D-monteurs aan de motoren, uiteraard met speciaal H-D-gereedschap. Van buiten is het een strak, hedendaags pand; binnen heeft de warme sfeer van vroeger. Want we willen wel de oude vertrouwde West Coast-sfeer behouden.

Martin Mulder, Country manager Harley-Davidson Benelux:
Het is geweldig dat West Coast Motors verhuist naar dit prachtige nieuwe pand met de kenmerkende West Coast Motors-uitstraling en gezelligheid. Het is fantastisch om te zien hoe het Nederlandse dealernetwerk groeit en in volle beweging is.

Op zondag 7 oktober 2012 vindt om 14.00 uur de officiële opening van West Coast Motors plaats. Iedereen is van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.westcoastmotors.nl.