Zoeken

Harley-Davidson opent dealerschap in Mons

10 maart 2011
Het Belgische Wallonië heeft er weer een Harley-Davidson dealer bij. In het nabij Charleroi gelegen Mons werd onlangs een nieuw dealerschap geopend.

Opening_H-D_Mons

De officiële opening vond plaats op 24 februari jl. tijdens een exclusieve V.I.P. avond en werd gedaan door Elio Di Rupio (Belgische preformateur & Burgemeester van Mons), Nicola Bevilacqua (Dealer Principal H-D Mons), Roel Rietveld (Managing Director Regional Operations Harley-Davidson Benelux, Scandinavia and UK & Ireland) en Marc Van de Bruaene (District Manager Harley-Davidson BeLux).

Het splinternieuwe pand in Mons-Cuesmes van ruim 1800 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en mag zich rekenen tot één van de grootste Dealerships in de Benelux. Het moderne gebouw met grote glazen façade is zeer gunstig gelegen aan de R5; de snelwegring van de Waalse stad Mons die aansluit op de de A7-E19-E42 (Brussel – Mons – Valenciennes). De benedenverdieping bevat een showroom met zowel nieuwe als gebruikte motoren, een uitgebreide Harley-Davidson kleding- en accessoirecollectie en een ruime, moderne werkplaats. Op de bovenverdieping is een bar gelegen, compleet met pooltafel en een aantal historische motoren, en een vergaderruimte die af te huren is.