Zoeken

H-D Point gaat verhuizen

10 december 2011
Harley-Davidson fans uit de buurt van Leeuwarden zullen het volgend jaar wat verder moeten gaan rijden. Na elf jaar in Leeuwarden gevestigd te zijn geweest gaat H-D Point het komend jaar namelijk naar Drachten verhuizen.

Harley-Davidson_Drachten

Reden voor de verhuizing is volgens eigenaar Freerk de Goot om meer centraal gelegen te zijn voor de regio Noord-Nederland. Vanuit een prachtig pand langs de A7 kunnen alle eigenaars en fans van het legendarische motormerk uit de provincies Friesland, Groningen en het noordelijke deel van Drenthe beter bediend worden.

De nieuwe locatie ligt op 25 minuten rijden van Leeuwarden. Het nieuwe dealership in Drachten zal een belangrijke plaats in het Nederlandse Harley-Davidson-netwerk vervullen en Harley-Davidson Benelux is dan ook zeer verheugd met deze nieuwe locatie.

Begin volgend jaar zal er meer bekend worden over de exacte planning van de verhuizing, maar Van der Goot hoopt voor de zomer over te zijn. Tot die tijd kan men uiteraard gewoon nog terecht aan de Harlingerstraatweg in Leeuwarden.


Freerk van der Goot, eigenaar H-D Point:
We hadden al langer de gedachte om te verhuizen naar een meer centrale locatie in Noord-Nederland. Het pand aan de A7 in Drachten is uitermate geschikt voor ons dealership en biedt volop ruimte voor allerlei activiteiten.

Voor de ene klant iets dichterbij, voor de andere iets verder. Maar een voordeel voor mijn klanten uit Leeuwarden is dat hun Harley nu eindelijk eens op bedrijfstemperatuur is als ze op de koffie komen!

Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux:
Freerk is al lange tijd hét officiële Harley-adres in het Noorden van ons land. Met deze verhuizing zal dit alleen maar versterken en kan hij met name ook de provincies Groningen en het noorden van Drenthe beter bedienen.