Zoeken

GMG Guzzi World Days in teken 90-jarig jubileum

11 juli 2011
Nog iets meer dan twee maanden, dan kunnen Moto Guzzi fans in Mandello Del Lario hun hart ophalen tijdens de GMG 2011, beter bekend als de Guzzi World Days die dit jaar geheel in het teken van het 90-jarig jubileum van de Italiaanse fabriek zal staan. Van 16 tot en met 18 september zal het zal het pittoreske dorp aan de rand van het Comomeer worden omgetoverd in een waar Moto Guzzi walhalla, waar duizenden liefhebbers op af zullen komen.

Moto_Guzzi_GMG

Tijdens deze speciale editie van de Guzzi World Days zullen de bedrijfsdeuren in Via Parodi 57 voor alle fans weer opengaan. Naast het kleine maar wel erg interessante Moto Guzzi museum kun je dan met eigen ogen de windtunnel, de productie afdeling of de roemruchte ‘oval’ waar in het verleden menig motor aan een praktijktest werd onderworpen gaan bezichtigen.

Maar, daar houdt het bij deze speciale editie niet bij op, tevens biedt Moto Guzzi bezoekers de kans om de ontwerpers van het Guzzi Style Center te ontmoeten, die over de distinctieve stijl van de modellen van vandaag én in de toekomst zullen vertellen. Via een ‘Technological Treasure Trove’, een multimedia omgeving, zul je daarna de toekomst van Moto Guzzi moeten kunnen ervaren. Uiteraard is er alle gelegenheid om een proefrit te maken op een van de laatste modellen uit de Moto Guzzi line-up.

Meer informatie en inschrijven: www.motoguzzi.com